EENVOUDIG UW VITAMINE-B12 TEKORT AANVULLEN?

VUL UW VITAMINE-B12 TEKORT SNEL AAN MET EEN VITAMINE-B12 INJECTIE BIJ NEWMEDIX
  • VERHOOG DIRECT UW ENERGIE EN WEERSTAND 
  • VERMINDER UW VERMOEIDHEID EN NEERSLACHTIG GEVOEL
  • ​VERBETER UW CONCENTRATIE EN GEHEUGEN
  • VITAMINE-B12 INJECTIE ONDER TOEZICHT VAN EEN ERVAREN ARTS
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

Vitamine B12 tekort 
Het vitamine B12 tekort is een van de meest bekende vitamine tekorten. Vitamine B12 tekort kan dan ook lijden tot ernstige aandoeningen en het is daarom van belang een vitamine B12 tekort te vermijden. Van alle vitamines heeft vitamine B12 de grootste en meest complexe structuur. Mensen zijn niet in staat om vitamine B12 zelf te maken. Daarom moet de voeding voldoende vitamine B12 bevatten. Vitamine B12 tekorten komen veel voor bij vegetariërs want vitamine B12 komt uitsluitend voor in dierlijke producten zoals vlees en in mindere mate in vis, kip en zuivel. Vitamine B12 wordt vrijwel uitsluitend in onze maag uit voeding opgenomen.

Invloed op het lichaam
Bij een vitamine B12 tekort wordt er onvoldoende hemoglobine aangemaakt, waardoor de rode bloedcellen arm zijn aan hemoglobine. Vitamine B12 speelt ook een rol bij de energieproductie uit vetten en eiwitten. Het vitamine B12 tekort heeft een desastreuze werking op het functioneren van het zenuwstelsel. Dit betekent dat het ruggenmerg, de zenuwen en de hersenen afhankelijk zijn van voldoende vitamine B12. Een vitamine B12 tekort heeft een negatief effect op de productie van neurotransmitters in en myeline (bescherming) op de zenuwcellen. Veel neurologische klachten, van depressie tot dementie, worden met een vitamine B12 tekort in verband gebracht.
Behandeling vitamine B12 tekort
Bij onze kliniek bieden wij u de mogelijkheid uw vitamine B12 tekort te meten en aan te vullen door middel van een regelmatige injectie. De meeste van onze patiënten komen om de 3 á 4 maanden voor een vitamine B12 injectie en varen daar heel goed bij. Een goede oplossing voor vitamine B12 tekort is de intramusculaire injectie – injectie in de spier – van vitamine B12. Omdat in één keer een hogere dosis ingespoten kan worden, kunt u in korte tijd uw vitamine B12 tekorten weer aanvullen.
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

99% KLANTTEVREDENHEID
7 MULTI-DISCIPLINAIRE BEHANDELAARS
15 JAAR ERVARING
Newmedix behandelt jaarlijks 600+
nieuwe cliënten met een vitamine tekort
 "Jullie behandeling krijgt een dikke 8. De klachten zijn nog niet volledig weg, maar mijn klachten zijn enorm verbetert en daar ben ik heel blij mee. Ik heb minder buikpijn en minder buikloop. Heb me heel goed ontvangen gevoeld ook bij jullie. Ik heb een hele goede ervaring gehad. Mensen die ook coeliakie hebben, verwijs ik ook zeker door. Ze hebben soms een beperkte blik, en beseffen niet dat jullie mensen met deze klachten goed kunnen helpen."
 "Na mijn ozon-behandeling voor Colitis Ulcerosa merk ik veel meer rust in mijn buik. Daar ben ik heel blij mee. Verder ontdekten jullie ook dat mijn haaruitval helemaal niet kwam van de Colitis medicijnen (wat artsen mij vertelden) maar door ijzer-tekort. Dankzij jullie ijzerinfusen heb ik nu weer mooi haar, en zo ook mijn zelfvertrouwen terug. Ben dankzij de behandeling dus weer mezelf geworden, en dat is echt heel erg fijn."
 "Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam via Google bij Newmedix terecht. Na de behandeling van Newmedix  leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed."
Vragen over een mogelijke Vitamine B12 injectie?
Of direct een afspraak maken?
Vraag een gratis adviesgesprek aan:
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!


Copyright Newmedix 2019 | www.newmedix.nl