Hoe lang loop jij al met klachten rond?

Hoe lang loop jij al met klachten rond?

Heb jij gezondheidsklachten waarvoor geen oplossing lijkt te zijn?
Heb jij gezondheidsproblemen zoals (chronische) vermoeidheidsklachten, depressieve gevoelens, stressklachten of chronische ontstekingen? En krijg je steeds te horen dat:
  • Er niets gevonden kan worden?
  • Je ermee moet leren leven?
  • Het waarschijnlijk tussen je oren zit?
Newmedix kijk verder...
Newmedix onderscheidt zich door onze andere aanpak: wij zoeken naar de onderliggende oorzaken van je klacht in plaats van te focussen op de bestrijding van symptomen. Wanneer de oorzaken bij de bron worden aangepakt, leidt dat vaak tot snel herstel. Zo helpen we dagelijks mensen weer naar een normaal en gezond leven.

Grondig lichamelijk onderzoek
 We beginnen met een grondig lichamelijk onderzoek, waarbij we je bloed, urine, ontlasting en speeksel onderzoeken om de bron van je klachten in kaart te brengen. Hiervoor maken we gebruik van gespecialiseerde laboratoria. Op basis van de onderzoeksresultaten maken we een behandelplan op maat. .

Wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden
Bij Newmedix hebben we diverse disciplines in huis die elkaar waar nodig aanvullen. We zijn gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde behandelingen, methoden en therapieën die zijn gericht op het behandelen van verschillende aandoeningen.

Behandeling met lichaamseigen stoffen
We gebruiken lichaamseigen stoffen zoals vitaminen, mineralen of antioxidanten om je cellen te ondersteunen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren. Tevens bieden we deskundig voedingsadvies en cognitieve therapie. Zo brengen we jouw lichaam weer in balans.

Gratis adviesgesprek!
Heb je een vraag of wil je in een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek met ons bespreken hoe Newmedix jou verder kan helpen? Klik op onderstaande button voor een afspraak. 
Bezoek op 26 juni onze lezing in Eindhoven:
'Hoe kun je op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren...'
Vind jij het interessant om zelf meer de regie te krijgen over je gezondheid? En dat met praktisch direct toepasbare en bewezen methoden? Kom dan op woensdag 26 juni naar onze grote lezing in het Evoluon in Eindhoven!

✓ Beperk je medicijnengebruik
✓ Verminder bestaande (pijn)klachten
✓ Krijg hart, energie en geheugen in topconditie 
✓ Met praktisch toepasbare bewezen methoden
Welke disciplines en behandelingen heeft Newmedix in huis?
Complementaire/functionele geneeskunde
Complementaire/functionele geneeskunde gaat uit van de holistische mens en werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Ziekte wordt veroorzaakt doordat vormen van stress het lichaam verstoren. Dat kan lichamelijke stress zijn, maar ook geestelijke stress en chemische stress tot op celniveau. Door specialistisch laboratoriumonderzoek kunnen we de oorzaak van deze verstoringen blootleggen. Wanneer we deze stressfactoren kunnen identificeren en behandelen, revitaliseren we het lichaam in zijn totaliteit.
Alternatieve en reguliere geneeskunde
We combineren diverse holistische alternatieve geneeswijzen met gevestigde reguliere behandelingen en therapieën voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Door de verbinding te leggen tussen beide geneesmethoden, kunnen we de symptomen van een lichamelijke disbalans verhelpen door bijvoorbeeld medicatie en tegelijk inzicht krijgen in de dieperliggende oorzaken waardoor klachten ontstaan en deze doeltreffend behandelen.
Mindfulness-Based Cognitive Therapy is een effectieve bewezen therapie bij onder meer angst, stress, depressie, burn-out en onzekerheid. Je krijgt inzichten in bepaalde patronen die je graag zou willen veranderen. Je leert omgaan met lastige gedachten en moeilijke gevoelens. Hierdoor wordt het makkelijker om bepaalde belemmerende patronen te doorbreken en betere keuzes voor jezelf te maken. Zo krijg je weer grip op jezelf, kan je beter voor jezelf zorgen en groeit je zelfvertrouwen
Laboratoriumonderzoek
Onze aanpak is gebaseerd op het opsporen van de oorzaak van bepaalde klachten. Door het onderzoeken van je bloed, urine, ontlasting of speeksel kunnen we bijvoorbeeld de volgende zaken in kaart brengen en gericht behandelen: microbioom (de darmflora), de status van intracellulaire vitaminen en mineralen, ijzervoorraad, mitochondriale functies, oxidatieprocessen, auto-immuunreacties, chronische laaggradige ontstekingen, lekkende darm, darmwandontstekingen, voedingsintoleranties, antioxidantenstatus, hormoonhuishouding, bijnierfunctie, schildklierfunctie, methyleringsactiviteit, celmembraanoxidatie, vetzuurbalans, intracellulaire belasting met zware metalen, neurotransmitters, immuunsysteemverzwakking, overactief immuunsysteem, neuro-inflammatie (ontsteking van zenuwcellen) en nog veel meer.
Voeding- & dieetadvies
De voedingsdeskundigen in ons team zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een voedingsadvies op maat. Uit onderzoek blijkt vaak dat klachten ontstaan door bijvoorbeeld voedingsintoleranties. Wij beschikken over state of the art laboratoriumtests om deze voedingsintoleranties op te sporen. Op basis van deze uitslagen stellen we een voedingsplan op maat voor je op. Ook kunnen we je ondersteunen bij bepaalde dieetmethoden om je gezondheid weer terug te winnen.
Orthomoleculaire geneeskunde
De orthomoleculaire geneeskunde probeert de balans aan vitale celstoffen in je lichaam te herstellen, waardoor herstelprocessen in het lichaam kunnen plaatsvinden. Door het afvoeren van afvalstoffen, het aanvullen van tekorten en het creëren van optimale concentraties van voedingsstoffen in de lichaamscellen kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn werk doen.
Vitaminen- , Mineralen- en antioxidanten infusen
Wij bieden diverse infuustherapieën met medische vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten aan om tekorten in het lichaam weer op peil te krijgen. Wanneer je vitaminen, mineralen of antioxidanten via een infuus toedient, komen ze direct in de bloedbaan terecht en worden ze optimaal opgenomen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende infusen met combinaties van werkzame stoffen voor het behouden of verbeteren van je gezondheid.
Vitamine injecties
Vitaminen zijn de bouwstoffen van ons lichaam. Veel vitaminen kunnen we uit voeding of zonlicht halen. Wanneer echter binnen het lichaam verstoringen bestaan, helpen vitamine-injecties om tekorten blijvend aan te vullen. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor injecties met vitamine B12, foliumzuur en vitamine D. Meer informatie over de mogelijkheden vind je in het menu onder ‘behandelingen’
Erkende kwalitatieve zorg
Dokter Isabelle Arts
Arts in functionele geneeskunde 
AGB code: 84025212
BIG nummer: 59046270501
Drs. Tim Kors
 Therapeut in functionele geneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde
AGB code: 90036368
Aangesloten bij MBOG

AGB code praktijk Newmedix: 37058700

Wat zeggen onze cliënten:
Op basis van 20 beoordelingen.
Op basis van 22 beoordelingen.
 “Door de behandeling bij Newmedix voel ik me stukken beter, ik ben een stuk minder vermoeid en ook de ontstekingen in mijn lichaam zijn veel minder. Voordat ik bij de kliniek terecht kwam via een kennis, was ik al 3 jaar aan het zoeken naar de oorzaak van mijn vermoeidheid via de huisarts en via het ziekenhuis. Ik kreeg medicijnen, maar die hielpen niet en mijn klachten werden alleen maar erger. Ze vonden uiteindelijk wel een ontsteking op mijn urinewegen in het ziekenhuis, maar ook na de behandeling van dit probleem, verdwenen mijn klachten niet. Ik liep heel wat af, probeerde ook Chinese acupunctuur, maar ook dat hielp niet. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn chronische vermoeidheid bij Newmedix, omdat de therapeut de echte oorzaken heeft weten te ontdekken en ook behandeld heeft. ik ben eindelijk van mijn klachten af, en het zou goed zijn als deze behandeling voor chronische vermoeidheid voor iedereen beschikbaar zou worden.
 Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik werd ontzettend ziek van de medicijnen die ik kreeg, zoals Prednison en Purinetol. Ik werd er alleen maar zieker van en kwam enorm aan. Mijn specialist gaf me eigenlijk niet veel hoop en gaf ook aan dat ik op termijn stukken van mijn darm kwijt zou geraken, en dat de medicijnen enkel bedoeld waren om de symptomen te onderdrukken. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam zo op het spoor van jullie kliniek. Waar ze in het ziekenhuis helemaal niet keken naar de oplossing voor mijn probleem, maar alleen naar het onderdrukken van de symptomen, zochten jullie wel naar een oplossing en dat heb ik als zeer positief ervaren. Na jullie behandeling leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. Ik vind het jammer dat mijn specialist in het ziekenhuis zich niet geïnteresseerd heeft voor mijn verhaal, wat ik hem wel verteld heb. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed
 Na de behandeling van mijn fibromyalgie en darmklachten gaat het een stuk beter met mij. Ik ben blij dat er zo iets als jullie kliniek bestaat in Nederland. Wel heel jammer, dat de behandelingen niet in het basispakket vallen. Ik zou mensen ook zeker doorverwijzen naar de kliniek, omdat er echt een algehele check-up van je toestand wordt gedaan, die veel breder en ruimer is dat wat de huisarts je kan bieden. Ik heb me echt gehoord gevoeld in mijn klachten en ook echt het gevoel gehad dat jullie ermee aan de slag gingen. Hoewel ik al bezig was met het aanpassen van mijn voedingspatroon, en ook bezig was met mindfullness om aan mijn mindset te werken, heeft de behandeling mij goed geholpen. Mijn reuma gaat veel beter, en ik heb ook minder last van mijn darmen. Ook heb ik nu meer energie. Ik ben met mijn behandeling eigenlijk heel erg blij geweest!
 Lange tijd dacht ik dat ik een soort depressie had of zo. Koken was te zwaar, schoonmaken, een doosje oppakken of versjouwen dat ging allemaal niet. Ik ging naar mijn werk en kwam uitgeput thuis. Op zaterdagen sliep ik soms tot 4 uur ’s middags. Mijn vriend moest het huishouden doen, omdat het gewoonweg niet lukte. En ik maar denken dat het “tussen mijn oren” zat. Toen jullie me lieten zien dat het ijzertekort was, en ik een aantal infusen kreeg, klaarde de hemel ineens op. Ik ben nu ontzettend actief, draai mijn hand niet meer om voor wat sjouwen, afwas of koken. Boodschappen doen was vroeger een drama… maar nu gaat alles weer veel vlotter. Heel blij geweest met jullie behandeling, en jammer dat mijn huisarts dit niet eerder heeft onderkent.
Hoe lang loop jij al rond met klachten?
  • Newmedix pakt je gezondheidsprobleem écht bij de bron aan
  • Newmedix biedt je een maatwerkbehandeling op basis van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden
  • Newmedix houdt altijd rekening met je fysieke én mentaal/emotionele conditie
  •  Newmedix helpt je actief te investeren in een blijvend goede gezondheid
Blogs & Artikelen
Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste gezondheids-ontwikkelingen?
Schrijf je in het ontvang het celherstel voedingsplan kado
Loop niet langer met klachten rond
Klachten die niet overgaan? Eerdere behandelingen die niet (voldoende) aanslaan? Benieuwd of deze aanpak ook jouw klachten kan verhelpen? Vraag direct een gratis telefonisch adviesgesprek aan!
Wil je je gezond en fit voelen?
Download dan gratis het celherstelvoedingsplan, ontwikkeld door orthomoleculair therapeut Tim Kors.
Dit voedingsplan is gebaseerd op meer dan 13 jaar praktijkervaring in het behandelen van mensen met uiteenlopende (chronische) gezondheidsklachten. We geven je diverse onderbouwde adviezen waarmee je je voedingspatroon aan kunt passen zodat jouw cellen, en daarmee je gezondheid, zich weer herstellen. Wanneer je het boek downloadt, ontvang je tevens onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op gezondheidsgebied.
Het laatste nieuws
Nieuw e-boek van Prof. Dr. Michael Maes: Waarom het chronisch vermoeidheidssyndroom “niet tussen de oren zit”…

Newmedix heeft samen met Prof Dr. Michael Maes een nieuw e-boek uitgebracht. 

Prof. Dr. Maes is nummer 1 wetenschappelijk expert op het gebied van CVS/ME.

In dit e-boek legt Dr. Maes uit waarom het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS/ME) niet “tussen de oren zit” en wat de biologische oorzaken zijn. Sinds begin 2016 heeft Newmedix een nauwe samenwerking met Prof Dr. Maes.

De behandelingen bij Newmedix zijn grotendeels gebaseerd op zijn wetenschappelijke onderzoek. 
In dit boek wordt het wetenschappelijke kader van deze methode verder uitgelegd. Op het einde van het boek wordt een patiënt casus besproken. 

Er komen ook nieuwe onderwerpen aanbod zoals tryptofaancatabolieten (trycats). Dit zijn stofjes die tot neuroinflammatie (ontstekingen van de zenuwcellen) kunnen leiden. Volgens Dr. Maes is het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS/ME) een neuroinflammatie aandoening. 

Dit boek is geschreven voor patiënten , therapeuten en artsen die de achtergronden van deze complexe aandoening beter willen begrijpen.
Ja, Ik wil bespreken of jullie mij kunnen helpen:
Contact
Newmedix
Bosseweg 7B
5682 BA Best
E-mail: info@newmedix.nl
Noodnummer: 040-7117285 (uitsluitend voor ernstige spoedgevallen) 24/7 bereikbaar
Kvk: 64783197
Btwnr: NL855840523B01
Bic: BUNQNL2A
Iban: NL58BUNQ2290307246
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Openingstijden praktijk:
Ma/Di/Do/Vrij: 09:00-17:00

Telefonische openingstijden:
Ma, Don, Vrij: 09:00-16:00
Di: 09.30 - 16.00
Woe: 09:00-13:00
Buiten deze tijden per email of contact formulier.
Gesloten
-Goede vrijdag
-Eerste en tweede Paasdag
-Koningsdag
-Hemelvaartsdag
-Eerste en tweede Pinksterdag
-Vakantiesluiting:  

Erkende kwalitatieve zorg

Dokter Isabelle Arts
Arts in functionele geneeskunde 
AGB code: 84025212
BIG nummer: 59046270501
Drs. Tim Kors
 Therapeut in functionele geneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde
AGB code: 90036368
Aangesloten bij MBOG

AGB code praktijk Newmedix: 37058700